A női mellény számos alkalommal jól jöhet. Legyen szó hideg téli fagyokról, vagy tavaszi időjárásról, sportolásról. Ráadásul teljesen egyedi, stílusos, divatos mellényeket húzhatunk fel, amelyek tovább színesítik megjelenésünket. Nézz körül webáruházunkban, és találd meg a számodra legjobban passzoló kollekciókat!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Női mellény fajták

A női mellénynek többféle népszerű típusa is létezik. Idetartoznak a hosszú-, hosszított-, steppelt-, illetve elegáns fajták is. Nem árt tudni azonban, mikor és milyen alkalomra, melyik női mellény az ideális viselet.

Hosszú-, hosszított mellény

Hosszú túrára, kirándulásra készülsz? Sétálni, városnézni mennél? Egy hosszú-, vagy hosszított mellény tökéletes kiegészítő lehet. Akár sportoláshoz is remek célt szolgálhat, ha a kelleténél kicsit hűvösebb az idő. Ha pedig az esőtől is óvnád magad, válassz mellényt kapucnival. A hosszított típusok farmerhez is ideálisak.

Steppelt mellény

A steppelt mellény egy igazán kényelmes, hasznos ruhadarab. Elég vastag ahhoz, hogy ne fázzunk benne, de elég vékony is, így megsülni sem kell. Igaz, ebből is találhatunk téli-, illetve nyári darabokat egyaránt. A különböző évszakokhoz tehát külön-külön is kiválogathatjuk a legjobb típusokat.

Elegáns női mellény

Jó hír, hogy az eleganciáról sem kell lemondani. Egy női mellény ugyanis akár kifejezetten dekoratív megjelenést alkothat. A fekete szín például rengeteg lehetőséget rejt, és igazán megnyerő stílusra tehetünk szert akár egy üzleti tárgyaláson is.

Egyedi női mellény vásárlása

Ha érdekelnek a legújabb női mellény modellek, ráadásul szereted a divatot, és a kifejezetten egyedi ruhadarabokat, itt a helyed. A THREEE csapata hisz a popkultúra, a filmek, a művészet és a stílus találkozásában. Célunk egy követendő régi és új női típus megidézése, így webáruházunkban egyedi kollekciókat találhatsz.