A női blézerekben az a jó, hogy szinte minden alkalomhoz találni megfelelő stílusú ruhadarabot, alkalmi jelleggel. Így bármikor előhúzhatsz a szekrényedből egy olyan profi, elegáns ruhát, amellyel kitűnhetsz a tömegből. Alkalmi blézer típusok, webshop és minden, ami a megfelelő ruhák kiválasztáshoz jól jöhet.

Alkalmi blézer

Mara blézer

32.500 Ft

Alkalmi blézer típusok

Az alkalmi női blézerek titka a sokszínűségben rejlik. Számos alkalomra, rengeteg típusú ruhával felhúzhatjuk. Legyen szó komolyabb eseményekről, vagy egyszerű hétköznapi, irodai viseletről. Egy klasszikus darab pedig szinte minden ruhatárba kötelező.

Fehér blézer

A színválasztás erősen meghatározza a megjelenésünket, és egyben tükrözi a személyiséget. A fehér szín pedig női szempontból is az egyik legjobb választás lehet. Tökéletesen passzol irodába, vagy fontosabb eseményekhez egyaránt.

Fekete blézer

A fekete, sötét színt általában a gyásszal, vagy nagyon komoly stílussal kötik össze. Ez a kettő igaz is lehet, a fekete azonban ennél sokkal színesebb, ami a lehetőségeket illeti. A mindennapokhoz, lazább üzleti megbeszélésekhez is pont ugyanolyan ideális lehet, mint egy-egy komoly alkalom esetén.

Elegáns női blézer

Az elegancia mindennek az alapja. Nincs olyan nap egy nő életében sem, hogy ne lenne szükség a kulturált, elegáns megjelenésre. Érdemes ezért feldobni a ruhatárunkat olyan darabokkal, amelyeket elővehetünk az olyan alkalmak esetén, mint például egy dress code előírással megtartott rendezvény.

Alkalmi blézer vásárlása online

Ha szereted az egyedi, divatos, mégis klasszikus ruhadarabokat, jó helyen jársz. Mi a THREEE-nél hiszünk a popkultúra, a filmek, a művészet és a stílus találkozásában. Webáruházunkban vastag, vékony, divatos, egyben klasszikus ruhadaborakt is találhatsz. Az alkalmi blézerek pedig szinte minden évszakban, így télen-nyáron is tökéletes viseletet jelentenek.