A női divat sokszínű. Hétköznapi, elegáns, laza viselet egyaránt lehet megnyerő. Minden alkalomhoz más és más viseletre lehet szükség, ezért nem könnyű kiigazodni az aktuális trendek között. Széles kínálatunkban ezért a női felsők többféle stílusban megtalálhatók, igazodva a különböző dress code-okhoz, irodai követelményekhez, és egyszerű hétköznapokhoz.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Női felső: hogyan válasszak?


A nőknek olykor nem könnyű a helyzetük. Irigykedhetnek a férfiakra, akiknek a legtöbb esetben elég felvenni egy pólót és farmert, vagy elegánsabb eseményekkor is megfelel felkapni egy inget, vagy öltönyt. Nőknél ez általában nem így van, szinte minden alkalom külön viseletet igényelhet. Ennek ellenére manapság már nem kell aggódni, hiszen szinte minden stílus elérhető. Így akár egy testhezálló női felső is tökéletes választás lehet a legtöbb alkalomra.

Divatos női felsők

Kötött női felsők, rövid- és hosszú ujjú pólók, divatos, klasszikus ruházatok. Válaszd ki a személyiségedhez legjobban illő felsődet a hétköznapokra, legyél a legelegánsabb az üzleti találkozókon. A női felső feldobja a megjelenést, illik a különböző szoknyákhoz, vagy nadrágokhoz egyaránt. Mintás, színes, kivágott felsők szintén kaphatóak.

Női pólók

Az egyszerű pólókkal is kifejezheted a személyiséged. Mintás, feliratos felsőket, egyedi kollekciókat hordhatsz nap mint nap. Dobjuk fel a szürke hétköznapokat, és tegyük színesebbé a szobát, ahová belépünk!

Hosszított női felsők

A hosszított női felsőket a melegebb időszakokban viselhetjük. Szoknyához, divatos nadrághoz, vagy akár egy tornacipőhöz is felvehetjük őket. Itt is szinte végtelen a lehetőség: színes, mintás, pamut, és kötött variációk egyaránt elérhetőek.