A női body remekül kihangsúlyozza a női test sziluettjét, és több szempontból is igazán praktikus megoldás. Tökéletes farmerhez, más női nadrágokhoz, szoknyához is. Nézz körül webáruházunk széles kínálatában, és találd meg az ideális ruhadarabokat!

20.990 Ft
28.500 Ft

Női body fajták

A női body alsó- és felsőruházat egyaránt lehet, ha a póló, trikó, vagy épp blúz szabású felső az alsóneműhöz hasonló, a lábak között záródó részben végződik. A ruha lényegében kisimul a bőrünkön keresztül. Az egész felsőtestet lefedi, és könnyű belőle kibújni is. Hétköznapi, és elegáns kivitelben egyaránt elérhetőek.

Hosszú ujjú body

A hosszú ujjú body ideális választás, hiszen többféle megjelenésre is alkalmas. Akár egy sima felső helyett is felveheted. Használható a hétköznapokhoz, vagy akár sportos viseletként is. Egy divatos mellénnyel, ékszerrel kiegészítve pedig elegáns, stílusos külsőre tehetünk szert.

Csipke body

A csipkés body nem feltétlenül a visszafogott lelkek viselete. Egy igazán merész, hatásos öltözet, ami igazán csábító megjelenéssel bír. Egyszerű, garbó szabással is találhatunk modelleket, amelyekkel igazán feldobhatod a hálószobai perceket.

Alkalmi body

Előfordulhat, hogy a body ruházatot valaki csak egy-egy alkalomra tartogatja. Ilyenkor az alkalmi body lehet kiváló megoldás, ami napjainkban már teljesen új kollekcióként is elérhető, így remekül felkészülhetsz a különleges eseményekre.

Elegáns body

Az elegancia szinte mindig nyerő, olykor viszont kötelező, például dress code esetén. Az elegáns női body jó megoldás lehet akár zakó alá is, hidegben és melegben egyaránt. A divatos kollekciók segítségével új szintre emelheted a viseleted.

Női body webshop

Ha szereted a divatot, és a kifejezetten egyedi női body ruhadarabokat, jó helyen jársz. A THREEE csapata a popkultúra, a filmek, a művészet és a stílus összekötésében hisz. Megidézve ezzel egy régi és új női típust, webáruházunkban így teljes mértékben egyedi kollekciókat vásárolhatsz.