A női overál nagyszerűsége egyszerűségében rejlik. Nem kell hosszú órákat, perceket készülődni a tükör előtt, mert gyorsan és egyszerűen felkészülhetsz, bárhová is mész. Persze nem mindegy, milyen típusú alkalomról, rendezvényről, vagy eseményről van szó. A jó hír, hogy manapság már szinte minden eshetőségre találsz ideális női overál típusokat.

35.500 Ft

Overál

Carla overál

33.500 Ft
33.500 Ft

Overál

Mary overál

33.500 Ft

Overál

Mona overál

33.500 Ft

Női overál típusok

A női overál típusok a farmer-, az alkalmi-, az elegáns fajták közül egyaránt lehet válogatni 2022-ben. Ezáltal szinte minden fontos eseményt, programot lefedhetünk, és felkészíthetjük ruhatárunkat a különböző alkalmakra. Az overál akár egyszerű, hétköznapi viseletként is tökéletesen megállja a helyét.

Farmer overál

A farmer soha nem megy ki a divatból. Napjainkban pedig olyan farmer overál típusokat is találni, amelyek egészen új színt hoznak a külsőnek. Ezek a divatos ruhadarabok pedig tökéletesen illenek egyszerűbb, hétköznapi eseményekhez, programokhoz.

Alkalmi overál

Felkészülnél a hétvégi programokra, különböző rendezvényekre? Ugyanakkor nem szeretnéd tönkretenni sem a ruhádat rövid idő alatt? Az alkalmi női overálok olyan szettek, amelyek jól jönnek bizonyos események során, és komolyabb, lazább hangvételű programokon is felhúzhatjuk őket.

Elegáns overál

Amikor egy esemény előtt dress code van, vagy egyszerűen kulturált közegbe megyünk, elengedhetetlen az elegancia. Ehhez pedig kifejezetten elegáns női overál típusokat is találhatunk, hogy egészen biztosan ne lőjjünk mellé hasonló alkalmak esetén.

Női overál webshop

Amennyiben divatos, trendi, mégis klasszikus női ruhadarabokat keresel, jó helyen jársz. Mi a THREEE-nél a popkultúra, a filmek, a művészet és a stílus találkozásában hiszünk, ezért egészen egyedi kollekciókra lelhetsz. Célunk egy követendő régi és új női típus megidézése, így webáruházunkban megtalálhatod számításaidat.