Amikor beköszön a hideg idő, az őszi, majd a téli szezon, érdemes felkészültnek lenni. Egy jó női kabát minden szempontból ideális megoldás, hiszen szem előtt tarthatjuk a divatot, és fázni sem fogunk. Nőies, sportos, teljesen hétköznapi kollekciók is ideális választást jelenthetnek. Webáruházunkban pedig megtalálhatod a legjobb lehetőségeket!

Kabát

Alexa kabát

42.500 Ft
32.500 Ft

Kabát

Lana kabát

42.500 Ft

Kabát

Mimi kabát

42.500 Ft

Kabát

Sofia kabát

45.500 Ft

Női kabát típusok

Legyen szó női kabátról, vagy dzsekiről, a minél vastagabb típusok viszik a prímet. Az elsők között a bundás, vagy szövetkabátok jelennek meg a szemünk előtt, de létezik még 1-2 népszerű forma. Ezek például a következők:
– Softshell női kabát: ezek a típusok elsősorban az olyan több rétegű, modern anyagokat jelentik, amelyek outdoor, vagy sportruházathoz készülnek.
– Steppelt női kabát: szintén ideálisak sportoláshoz, de hétköznapi viseletként is simán megállják a helyüket. Továbbá hagyományos értelemben is megkülönböztethetjük a női kabátokat. Például a különböző évszakokra vonatkozólag, vagy éppen stílus szerint. Az elegancia ugyanis szintén elsődleges szempont lehet egyesek számára.

Női téli kabát

A tél és a kabát együtt jár. A ruhánknak ugyanakkor nemcsak melegnek, hanem divatosnak, trendinek is kell lennie. Fekete, fehér, színes változékokat egyaránt találhatsz, akár bélelt formában is, hogy biztosan ne fázz meg, miközben szépen is szeretnél kinézni.

Szövetkabát

A szövetkabát tökéletes megoldás lehet akkor, ha kellően elegánsak szeretnénk lenni, de azért nem is szeretnénk túlzásba vinni. Komolyabb programokhoz, hétköznapokhoz szintén megfelelő lehet, ráadásul elég széles a lehetőségek tárháza, ami a különböző ruhadarabokat, színeket illeti.

Elegáns női kabát

Egy elegáns női kabát minden hölgy számára kötelező darab. Ki tudja, mikor kell elmenni egy olyan eseményre, ahol elvárás az elegáns megjelenés. Ilyenkor a kabát is fontos elem, annak ellenére, hogy magán a partin nem lesz rajtunk. Az elegáns női kabát pedig akár egész télen, a hétköznapok során is bátran viselhető, anélkül, hogy túlságosan kirívóak lennénk vele.

Őszi- és tavaszi kabát

A jó hír, hogy az átmeneti időszakokra is rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre. Női dzsekik, divatos vékony kabátok érhetőek el széles kínálatunkban is. Így biztosan egy olyan ruhára tehetsz szert, amiben nem fogsz fázni, de azért izzadni sem kell benne.

Női kabát webshop

Női kabát webáruházunkban megtalálhatod a számodra ideális típusokat, ráadásul klasszikus, egyben divatos, trendi termékeket találhatsz. A THREEE csapatánál ugyanis a popkultúra, a filmek, a művészet és a stílus találkozásában hiszünk. Megcélozva ezzel egy régi és új női típust, amit te magad kelthetsz életre.