Örömanya ruha 2022: így légy egyszerre divatos és elegáns!

eskuvo-oromanya-ruha

Természetesen a legtöbb figyelmet a menyasszonyi öltözék érdemli, de az örömanya ruha sem elhanyagolható a tervezgetésnél. Számos fotón fogsz szerepelni, de a szertartás és a fogadás alatt is fontos a megjelenésed harmóniája, miközben azt se felejtsük el, hogy egész nap talpon leszel és beszélgetsz a vendégekkel. Adunk pár tippet, hogy biztosan jól érezd magad a ruhádban, és hogy az minden szempontból (a kényelmet is beleértve) megfeleljen az alkalomra.

Örömanya ruhák esküvőre

Az örömanyákra vonatkozó öltözködési etikett folyamatosan változik: míg korábban illett jobbára konzervatívabb, matrónásabb külsőt ölteni, ez mára a múlté. Az anyukákat is arra bátorítják, hogy olyan ruhát viseljenek, amilyet szeretnek (természetesen a menyasszony jóváhagyásával). Az elegáns estélyi ruhák, a trendi midi szerelések, a maxiruhák és a strukturált overallok mind nagyszerű opciók a menyasszony vagy a vőlegény édesanyjának.

Trendi örömanya ruhák: kényelmesek és biztonságosak 

A kényelem, valamint a magabiztosság kulcsfontosságú. Természetesen a lehető legjobban akarsz kinézni, de közben szeretnél levegőt kapni és normálisan mozogni, hogy például képes legyél segíteni a lányodnak a szoknyájával, miközben neked nem kell aggódnod a tiéd miatt. Ne feledd azt sem, hogy valószínűleg egész nap talpon leszel, és este táncolni is fogsz, ezért mindenképp komfortos esküvői cipőt válassz a ruha mellé, amiben állod a sarat hajnalhasadtáig. 

Elegáns örömanya, fiatalos örömanya ruhák.

Az örömanya ruha színe

Szerencsére nincs meghatározott szín, amit az örömanyáknak viselniük kellene. Egy nyári örömanya ruha természetesen lágyabb, könnyedebb színekkel operál, mint egy téli, ahol jobban mutatnak a mélyebb tónusok. Általában a legjobb, ha távol tartjuk magunkat a fehér, elefántcsont vagy pezsgő árnyalatoktól, hogy ne vonjuk el a figyelmet a menyasszonyról. A koszorúslány-ruhák és az esküvői színpaletta egyaránt befolyásolhatja az öltözéket, és persze az is fontos, hogy olyan árnyalat mellett tedd le a voksod, amely illik hozzád, és jól mutat rajtad. 

Fiatalos örömanya ruhák

Milyen egy modern örömanya ruha? Elegáns, stílusos és nem hivalkodó. Egy jól megválasztott örömanya komplé, amely egy összeillő, harmonikus összeállítást takar, kiváló opció lehet. Ide tartozhat egy szép nadrágos alkalmi ruha a megfelelő kabátkával, de az örömanya kosztümökkel sem lőhetünk mellé. 

Legszebb örömanya ruhák: milyen szempontok számítanak?

Ez a menyasszony napja, és te is azt szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen, ezért fontos, hogy konzultálj a menyasszonnyal, mielőtt elindulsz ruhát venni. Bizonyára neked is megvan a saját stílusérzéked, mégis döntő fontosságú, hogy figyelembe vedd a lányod vagy leendő menyed ízlését a színekkel vagy a fazonokkal kapcsolatban. A ruhák összehangolásának lényege, hogy elkerüljük a rikító színkombinációkat, illetve a túlöltözést. Elvégre senki sem szeretné, ha az esküvői fotók megörökítenék az efféle baklövéseket. 

Örömanya ruha nadrágos szettben.

Mindig vedd figyelembe a helyszínt, a dress code-ot és a napszakot. A kevésbé formális esküvők lazábbak, és egy koktél stílusú vagy félhosszú ruha megfelelő lehet, míg egy klasszikus esküvőhöz egy hosszú ruha dukál. A túl szexi öltözködés miatt a pár vagy a többi vendég kínosan érezheti magát. Ennek jegyében kerüld a mélyen dekoltált V-nyakú, combig érő hasítékokat és kivágásokat. Válassz hagyományos és elegáns ruhát az ultramodern és túldíszített helyett.Alkalmi ruhák esküvőre örömanyáknak? A THREEE kollekcióját a popkultúra és a VHS korszak gyöngyszemei, illetve ezek hősnői ihlették, akik titokzatosak és erősek, és megállják a helyüket minden helyzetben. Nézz körül választékunkban, hogy megtaláld a megfelelő, egyedi viseletet, és magabiztosan kísérhesd az ifjú párt a nagy napon!