Mit vegyek fel? Hasznos outfit ötletek minden szezonra!

Mit vegyek fel

Az örök kérdés, amit szinte biztosan feltettél már magadnak: mit vegyek fel? Egy igazi nő sokszor talán úgy érzi, a válasznál még az atomfizika is egyszerűbb. Hiszen nem mindegy, hova mész, milyen stílusú alkalomra, lesz-e dress code, és a többi. Na és persze az időjárás. Mit tegyünk, ha meleg lesz, vagy hideg várható? Mi van akkor, ha is-is? Esni fog, de egyébként meg kánikula van? Ebben a bejegyzésben megnéztük, milyen outfit ötletek segíthetnek döntést hozni a nehéz napokon. 

Outfit ötletek, avagy mit húzz fel adott időjárás esetén

Nem könnyű outfit öltözéket választani. Otthon, egy-egy vendégség, vagy hasonló alkalom esetén talán megússzuk, hogy egy egyszerű, kényelmes viseletben vészeljük át a napot. Az outfit azonban ennél kicsit bonyolultabb. Hiszen ez az, amit az utcára kilépve mindenki látni fog rajtunk. A nadrágtól, szoknyától kezdve a női kabátig minden ruhának megvan a maga stílusbeli szerepe is. Elvárás talán saját magunkkal szemben is, hogy adjunk az öltözködésre.  

Ezt vedd fel

Mit vegyek fel ma, és holnap?

Nem kell esős idő, különleges alkalom ahhoz egy hölgy számára, hogy elkezdjen aggódni, a mai napon, vagy holnap reggel mit fog felhúzni. A helyzet azonban még súlyosabb, ha egy különleges alkalomra kell felkészülni, vagy éppen kiszámíthatatlan időjárási viszonyok vannak. Érdemes ezért mindig átgondolni az alapvető tényezőket: hova megyünk, van-e elvárás, dress code. Ha hűvös lesz, vagy rövid záporra lehet számítani, szintén készüljünk fel előre.

Mit vegyek fel melegben?

Napsütéses időben, melegben könnyen választhatunk egy kényelmes, mutatós szettet, de ha sokáig leszünk távol, ajánlott megtekinteni az időjárás-jelentést is, hátha esni fog. Este pedig valószínűleg hűvös lesz, ezért egy női mellény, vagy dzseki szinte életmentő lehet.

Mit vegyek fel hidegben?

A téli hidegben fontos, hogy felkészültek legyünk, de a divatot is szem előtt tartsuk. A vastag női kabátok közül népszerűek a softshell- és steppelt modellek, de a szövetkabát is jó megoldás lehet. Egy elegáns kabát pedig a különleges alkalmakkor is garantálja a stílusos megjelenést. 

Se túl hideg, se túl meleg?

Az átmeneti időszakokra is többféle lehetőség áll rendelkezésünkre. Ez az időszak jellemzően például a tél végi, tavasz eleji periódus, ami öltözködés szempontjából sem mindig olyan egyszerű. A női dzsekik, divatos vékony kabátok által biztosan egy olyan ruhára tehetsz szert, amiben nem fogsz fázni, de azért izzadni sem kell benne. 

Outfit ötletek

Mit NE vegyek fel?

Sajnos előfordulhat, hogy egy nő elkövet bizonyos típushibákat az öltözködés során. Ilyen lehet például egy túlságosan testhez simuló, vagy szakadt, elhasznált ruha. A színek túlzó használata sem mindig olyan nyerő, és egyediség helyett inkább ront az összképen. Továbbá olyan magától értetődő dolgokról sem szabad megfeledkezni, mint a körmök ápolása, a rendszeres fodrászhoz járás, hajápolás. 

Ezt vedd fel, ha egyediségre vágysz!

Az egyediség kulcsa sokszor az egyszerűségben, napjaink divatjainak és a klasszikus trendek kombinálásban rejlik. Természetesen a lehetőségek tárháza szinte végtelen, képzeletünknek pedig csak a kreativitásunk szab határt. Persze joggal merül fel a kérdés, honnan szerezzük be a különleges ruhadarabokat.

Egyedi női ruhák

A THREEE kollekciót klasszikusok hősnői ihlették. Ha szeretted a Twin Peaks, az X-akták, vagy akár a Ragyogásban fellelhető stílusokat, jó helyen jársz. Amennyiben téged is meggyőztek azok a nők, akik mindig erősek voltak, talpra álltak, előtted a lehetőség, hogy a nyomukba lépj. Missziónk ugyanis egy követendő, régi/új nőtípus megidézése. Nézz körül ruháink között, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Összegző

Nehéz lenne tehát felsorolni az összes létező lehetőséget, divatot és kombinációt arra a kérdésre vonatkozólag, hogy mit vegyünk fel. Ezért leginkább az adott évszak trendjeire, a saját személyiségünkhöz passzoló stílusokra, és az időjáráshoz érdemes alkalmazkodni. A lényeg, hogy legyünk mindig tudatosak, tervezzük meg előre, mit is fogunk felvenni, ne előtte fél órával kezdjünk el kapkodni.