Bikini divat és trend 2022-ben: tippek a nyári szezonra

Bikini trend

A nyár, a strandszezon, egy-egy nyaralás az év fénypontját jelentik. Minden hölgy pontosan tudja ugyanakkor, hogy a legnehezebb kérdések még hátravannak. Mit vegyünk fel, mi a legújabb trend, jól fogunk-e kinézni. Fürdőruhák tömkelege várja, hogy felhúzd őket, majd elkápráztass mindenkit a strandon. A választás viszont nem könnyű. Ebben a bejegyzésben elsősorban a 2022-es női bikini trendeket vesszük górcső alá.

A fürdőruhaszezon általános trendjei

A nőknek minden évben meg kell küzdeniük a problémával, hogy mit húzzanak fel nyáron a strandon. Az egyik legnépszerűbb a bikini, ami garantált sikert arat a férfiak körében is, ha meglátják rajtad. A bikinis nők szinte mindig viszik a pálmát. A lényeg, hogy érezd magad jól, komfortosan. Válassz a saját stílusodnak, személyiségednek, alkatodnak megfelelő fürdőruhát. Mindezt úgy, hogy közben adsz is magadra, és a lehető legtöbbet hozod ki az öltözködésből.

Bikini divat 2022

Női bikini trend és divat 2022-ben

Az általános pánik mellett az aktuális divat is megnehezíti egy nő dolgát. Napjainkban viszont elég széles a választási lehetőség, ami a trendeket illeti. Az 

  • egy-, illetve 
  • kétrészes fürdőruhák 

egyaránt jó megoldást jelentenek, továbbá a 

  • klasszikus, retro darabok 

is tarolnak. Akár a kedvenc sztárjaidtól is ellesheted a legújabb divatot, akik a nyári szezonban szinte napi szinten posztolnak fürdőruhás, bikinis képeket a közösségi médiában.

Bikini típusok

Számos lehetőség áll rendelkezésre a bikini választást illetően. A különböző fazonok, különböző alkatokra ideálisak. Egyesek a mély dekoltázst, az extrém megjelenést részesítik előnyben, mások pedig a kissé visszafogottabb, például egyrészes fürdőruhákat. Erős hatást kelt továbbá a 

  • fekete bikini, 

a sötét szín ugyanis a strandon is megnyerő lehet.

Fekete bikini

Ha rövidebb a lábad, érdemes magas derekú bugyit felvenni, ahogyan a mellméret is meghatározza, mennyire magasan zárt bikinit hordasz. Visszatért a divatba a 

  • csőbikini

is, amit például a híres modell, Nicole Poturalski is előszeretettel vesz fel. Érdemes azonban  a bikinit a testalkat típusához igazítani. A homokóra alak mellett beszélhetünk 

  • alma-, 
  • körte-, 
  • egyenes-, illetve 
  • fordított háromszög 

alkatról is. Mérjük meg a vállunk és a csípő szélességét, és nézzük meg, mennyire teltek a combjaink, íves, domború a testünk. Amennyiben például Marilyn Monroe, híres szexszimbólumra hasonlítunk, valószínűleg homokóra testalkattal rendelkezünk. Ilyenkor pedig érdemes az ehhez az alakhoz passzoló ruhadarabokat felvenni. A körte alkathoz pedig ideális lehet egy “A” vonalú fürdőruha. 

Bikini webshop

Sokan keresik, hol van éppen bikini akció, széles kínálat. Napjainkban már egy bikini webshop termékei között is válogathatunk az interneten. Persze az is jogos kérdés, mennyi fürdőruhát célszerű magunkkal vinni egy-egy alkalomra. Gondolni kell a rossz időre, vagy olyan sajnálatos eshetőségekre, amikor a bikini elszakad, megsérül. Ajánlott ezért több szettel útnak indulni, hogy biztosan legyen mentőöv. 

Honnan szerezzük be a kellően divatos, fiatalos, mégis kényelmes női bikiniket, jó áron? Van egy tippünk. A THREEE kollekciót olyan klasszikusok hősnői ihlették, mint a Twin Peaks, az X-akták, vagy a híres Ragyogás. Amennyiben téged is meggyőztek azok a nők, akik mindig erősek voltak, talpra álltak, illetve szeretnél rájuk hasonlítani kicsit, előtted a lehetőség. Missziónk ugyanis egy követendő, régi/új nőtípus megidézése. Napjainkban pedig egyébként is újra tarolnak a régi idők klasszikus divatjai, trendjei. 

Ha érdekelnek a vonzó, megnyerő női bikinik, vagy egyéb kollekciók, vedd fel velünk a kapcsolatot, illetve nézz körül a ruhadarabok között!